Stručni tim

dr TAMARA SARIĆ – hidrokolon terapija

dr Tamara Saric
Završila sam Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, diplomirala među prvima u roku 2006. Odmah sam počela da volontiram u DZ Savski Venac gde sam unapredila svoje znanje iz opšte i fizikalne medicine, oblasti interne medicine, oftamologije, pedijatrije, ORL.

Nisam gledala na radno vreme, ostajala sam mnogo duže u želji da od najvećih stručnjaka naučim što više. Državni ispit, kao kruna znanja posle završenih studija i dodatnog učenja kroz praksu, položila sam 2008.godine. Član sam Srpskog lekarskog društva od 2008. i posedujem licencu za rad br. 110173 od 01.11.2009. godine.

Kao lekar opšte prakse radila sam u hitnoj pomoći DZ „Mladen Stojanović“ B. Palanka. Iskustva iz tog perioda su neprocenjiva. Tu sam se prvi put srela sa emocionalnim stanjima, od teških i tužnih, do lepih i radosnih. Trebalo je da ohrabrim, utešim, pomognem, da budem blaga i stroga, da raznežim, obradujem, razveselim. Nije bilo važno da li je dan ili noć, praznik, vikend ili potpuno običan dan. U jednom danu proživite i radost i tugu. Sve je to život. Zahvalana sam starijim kolegama što su svoja znanja i iskustva podelili sa mnom.

Moja interesovanja nisu bila vezana samo za oficijelnu, zvaničnu, alopatsku medicinu. Oduševeljena sam i mogućnostima kvantne medicine, pa sam pri Srpskom lekarskom društvu zavšila obuku iz oblasti kvantne medicine i naučeno primenila na rad na aparatu AMP u svojoj ordinaciji „Tamaris plus“ u Beogradu 2010-2012.godine.

I dalje učim, usavršavam se i želim da na najboliji i najkavlitetniji način pomažem ljudima. Interesuje me ishrana, posebno problem učestale gojaznosti. Učim i usavršavam se iz oblasti problema i tegoba vezanih za creva, kao i problema vezanih uz emocionalna stanja.

Govorim nemački i engleski jezik, udata sam i majka jedne slatke devojčice.

Kontakt telefon: 060/40.40.548.
Pozivam vas: Dođite i uverite se!