O nama

Sa zadovoljstvom predstavljamo prvi MEDICINSKI, specijalizovan i registrovan Centar za detoksikaciju, alergije i gojaznost u Srbiji.

TV prilozi o HidroKolon terapiji

Dobro zdravlje, bistar um, vedar duh, unutrašnje zadovoljstvo i lepota, ne zavise od godina starosti. Godine, mere samo prohujalo vreme.

Savremen način života, neadekvatna i pogrešna ishrana, odsustvo fizičke aktivnosti, previše stresa i strahova, pohlepa za različitim ugađanjima našim čulima, život bez razumnog smisla i svrhe, pre ili kasnije, OSTAVIĆE TRAG NA NAŠEM TELU, kroz različite BOLESTI, tegobe i poteškoće od gojaznosti, alergije, nesanice, depresije, dijabetesa, visokog pritiska, reume, artritisa,… do najtežih bolesti.

Promenite. Popravite. Pokrenite. Podržite. Probajte.

Posvetite se sebi. Pravi je trenutak.

DETOKSIKACIJA.

Oslobodite se, emocionalnih, psihičkih i fizičkih toksina.

Proces detoksikacije zahteva strpljenje i istrajnost, a nagrada su dobro zdravlje unutrašnja lepota, samopuzdanje, optimizam, manje stresa, manje kilograma, život bez alergija, astme, bolova u leđima, ekcema, akni, bubuljica, depresije, apatije,…

Naš Centar ima lekare i stručnjake koji se bave dijagnostikom, istraživanjem, pronalaženjem i otklanjanjem uzroka tegoba, problema i poteškoća i u njih možete imati puno poverenje.

Ravnopravno na prvo mesto stavljaju: znanje, iskustvo, kvalitet, etiku, poštovanje, privatnost, diskreciju.

Spremni su odgovoriti  na svako vaše pitanje, ispuniti vaše zahteve.

Individualan pristup svakom pacijentu, iskren razgovor, bez straha i stresa, lažnih nada i prevelikih i nerealnih očekivanja, doprineće uspostavljanju poverenja u odnosu pacijent- lekar.

To uzajamno poverenje pomoći će, da na predložene terapije i procedure pacijent reaguje na najbolji način.

Ne zaboravite,poštovani i dragi naši pacijenti, BALANS JE U SVEMU – PRVO U NAMA !!!