ELEKTROMAGNETNA DIJAGNOSTIKA – KVANTNA MEDICINA

Odlazak kod lekara na lekarski pregledi nikome nije prijatan, zbog čega se odlasci odlažu ponekad i godinama.

Neko se boji vađenja krvi, neko se plaši da se ne zarazi nekim virusom, gripa na pr. čekajući na red kod lekara , drugi je nervozan dok čeka na red kod specijaliste, jer trpi bolove, a nekima su pregledi kod zubara, ginekologa i urologa

“noćna mora”. Danas , sa razvojem kvantne medicine ta neprijatnost pa i strah od posete lekaru je daleka prošlost . Neobično i nestvarno zvuči,  da pomoću malog kompjuterskog aparata doktor može da utvrdi probleme i poremećaje u organizmu, koji su prisutni mnogo godina pre nastanka prvih simptoma na fizičkom telu ili postoji predispozicija da se one razviju.

Svaka ćelija ima svoj elektromagnetni talas sa određenim karakteristikama. Fizičari su izmerili talasnu dužinu. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje talas koji može da se «uhvati», a aparati koji to mogu su dijagnostički aparati. Kada su talasi pravilni , ćelija je zdrava. Kada je u organizmu sve u redu, talasi bi se mogli porediti sa prijatnom muzikom, a najmanji poremećaj emituje nepravilne talase. Ovaj dijagnostički aparat može to da prepozna.

Fizičke promene pre hemijskih predstavljaju funkcionalne poremećaje. Strukturalne promene u obliku tumora , cista, kamena u bubregu i dr. mogu se registrovati ultrazvukom i magnetnom rezonancom, kada su već nastale. Kvantni dijagnostički aparati registruju ove promene pre nego dodje do te strukruralne promene, kada je promena još funkcionalna. Npr.  nije kardiološki problem kada se dešava na nervnoj bazi lupanje srca, tahikardije, ali ako to potraje,  srčani mišić trpi i te promene prelaze u strukturalne, pa može doći i do infarkta.

Ova vrsta dijagnostika je neinvzivna tj. bez bola, udobna, prijatna a da takve mogu biti i terapeutske metode.  Prilikom rada aparata, pacijent je udobno zavaljen u stolicu a u rukama drži diodu.  Na ekranu prati postupak rad aparata sa animacijama, organa.  Posle završenog snimanja detaljno se objasni svako odstupanja od normale , ako ih ima. Na kraju se saopšti koji je to specijalistički pregled koji treba da se obavi. Znači ukupno za sat vremena, klijent dobije informaciju šta nije uredu, na čemu treba da se radi i na šta u budućnosti da obrati pažnju, šta da promeni u svom životu od navika do ponašanja. Ovi bi pregledi verovatno trajali danima, a u našim uslovima verovatno i mesecima.

Naročito postoji veliki interes ovakvog pregleda za one koji žele da znaju stanje prostate kod muškaraca, kakv je spermogram, kakvo je srce, štitna žlezda, stanje pluća, kao i želuca, creva …. a kod žena stanje jajnika, materice, dojki. Ako aparat , bez klasičnog pregleda otkrije da postoje poremećaji, pacijent zna da li treba da se uputi specijalisti za tu oblast ili ne. Ovom dijagnostikom može da se otkrije prisustvo masnoće u krvi i holesterol pre nego što pokažu labaratorijski nalazi

Na kraju smo shvatili da je ova vrsta dijagnostike elektromagnetnim talasima zaista udobna, brza i efikasna. Klijent dobije detaljna upustva,  o odlasku odredjenom specijalisti, preporuke oko ishrane, fizičkih aktivnosti i dr. Kontrola je poželjna posle mesec dana. Aparat ne emituje zračenje, već registruje zračenje našeg tela. Jednom rečju efikasnim i potpuno bezopasnim sistematskim pregledom uz pomoć aparata kvantne medicine, možete dobiti celovitu sliku zdravstvenog stanja svakog organa i kompletnog organizma pa i predispozicije za nastanak bolesti.