CENTAR ZA DETOKSIKACIJU, ALERGIJE I GOJAZNOST

Prevencija je zlatno pravilo medicine. To je najbrži, najbolji, najdelotvorniji i najjeftiniji put do zdravlja. Većina problema i tegoba uzrokovana je ishranom i toksinima u organizmu, a neki od njih su: umor, depresija, glavobolja, hormonski disbalans, problem probave, nadutost i gasovi, problemi krvnih sudova, infarkt, moždani udar, povišeni krvni pritisak, povišen holesterol, dijabetes, akne, bubuljice, ekcemi, alergije, astma, reuma, osteoporoza, nervni sistem.

ZDRAV TEMELJ ZA ZDRAVO TELO

Savremeni način života, odsustvo fizičke aktivnosti, toksini koje unosimo preko hrane, vode, vazduha (teški metali, pesticidi, herbicidi), emocionalni i psihički disbalans, kao i stres, mogu dovesti do problema i poremećaja u digestivnom traktu, odnosno lošem radu i funkcionisanju creva.

Kao posledica mogu nastati: glavobolja, nesanica, vrtoglavica, bol u leđima, umor, alergije, reuma, artritis, nadutost, gasovi, upalni procesi (apcesi, ekcemi, akne, bubuljice, svrab…), upale desni i dr.

KAKO OČISTITI DEBELO CREVO OD TOKSINA?

Hidrokolon terapija je čišćenje-ispiranje debelog creva od naslaga koje se godinama talože u njegovim naborima. Masa naslaga koje se izbace tokom nekoliko tretmana može biti teška od 1 do 8kg i više, a debljina naslaga je do 1cm u prečniku.

INFORMACIJE O TERAPIJI

Aparat je prvi i jedini REGISTROVAN u srbiji, Rešenje Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) br. 515-02-00193-14-001.

Program za samočišćenje, dezinfekciju, filtriranje i preciznu kontrolu pritiska i temperature radi maksimalne sigurnosti, bezbednosti i zaštite. Aparat ima specijalno napravljeno crevo sa rektalnim nastavkom od specijalne medicinske plastike za jednokratnu upotrebu, registrovano u Agenciji za lekove i medicinska sredstva (ALIMS).

Terapija je bezbolna i opuštena, traje 45 minuta, a ceo tretman možete pratiti udobno ležeći. Terapiju provodi lekar obučen, obučen za rad na aparatu.

HIDROKOLON TERAPIJA SE NE PROVODI KOD:

Dece, trudnica, onkoloških pacijenata, u aktivnoj fazi Crohn-ove bolesti, ulceroznog kolitisa, krvarećih hemoroida, polipa na debelom crevu, abdominalne hernije, skorašnje operacije creva i rektuma, izostanka kontrole sfinktera različitog porekla, krvarenja iz probavnog trakta, anemije, aneurizme srca i velikih arterija, bubrežne, insuficijencije, trbušne kile, dijareje, epilepsije i psihotičnih napada.